Μπες στην ARENA της γνώσης και της δράσης!

Ελληνική μυθολογία: παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ!

Είτε επιλέξεις να παίξεις Trading Card Game είτε ARENA, οι συλλεκτικές κάρτες ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ (κατηγορία: ελληνική μυθολογία παιχνίδι) είναι απαραίτητες για το παιχνίδι σου και μάλιστα, καμία κάρτα σου δεν πάει  χαμένη!

Τι σημαίνει αυτό;

Για να παίξεις Trading Card Game ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ και να είσαι αήττητος, στόχος σου είναι να συλλέξεις τις πιο δυνατές κάρτες, δηλαδή τις κάρτες με τους μεγαλύτερους πόντους Άμυνας – Επίθεσης. Με τις διπλές σου κάρτες ή τις λιγότερο δυνατές κάρτες – αντίθετα από τα άλλα παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες – μπορείς να δημιουργήσεις μια δεύτερη συλλογή καρτών για να μπεις στο παιχνίδι ARENA ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ!

ARENA Master & ARENA Speed: το πρώτο διπλό επιδαπέδιο παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ ! Όποιο κι αν παίξετε, ένας είναι ο νικητής, αυτός που θα πάρει όλες τις κάρτες του αντιπάλου!

  • ελληνική μυθολογία - Μυθομαχίες παιχνίδι με κάρτες
  • ελληνική μυθολογία παιχνίδι με κάρτες

ARENA Master

ARENA Speed

Διπλό Επιδαπέδιο Παιχνίδι
με συλλεκτικές κάρτες
ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ

Κερδίζει ο παίκτης που θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού έστω και με ΜΙΑ μόνο κάρτα ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ στα χέρια του!

Τι κερδίζει ο νικητής; Όλες τις κάρτες των αντιπάλων του, αν το παιχνίδι είναι επιθετικό! Αν είναι φιλικό, παραμένει νικητής, αλλά οι συμπαίκτες του παίρνουν πίσω τις κάρτες τους. Με άλλα λόγια, το έπαθλο του νικητή είναι θέμα συμφωνίας μεταξύ των παικτών!

Συμβουλές και τεχνάσματα για να γίνεις αήττητος Μυθομάχος στην ARENA

Είναι σημαντικό να βρεις το στιλ σου!

Πάρε τη θέση που σε βολεύει στην ευθεία βολής, όρθιος ή γονατιστός. Ίσως διαπιστώσεις ότι κάποιες φορές χρειάζεται να χαμηλώσεις το ύψος σου. Όσο πιο κοντά στο έδαφος ρίχνεις την κάρτα σου τόσο πιο ελεγχόμενη θα είναι η βολή σου!

Πρέπει να έχεις καλό χέρι!

Δεν εκτοξεύεις ποτέ την κάρτα σου βιαστικά και τυχαία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείς να εφαρμόσεις για να χειριστείς την κάρτα σου. Για παράδειγμα, κράτα την κάρτα με τις άκρες των δακτύλων του αριστερού χεριού σου και εκτόξευσε με τον δείκτη του δεξιού χεριού σου. Ή, κλείσε το αριστερό χέρι σε μπουνιά, τοποθέτησε την κάρτα επάνω και εκτόξευσε με τον δείκτη του δεξιού χεριού. Με λίγη εξάσκηση θα βρεις τον τρόπο εκτόξευσης που σου ταιριάζει ή θα επινοήσεις κάποιον απόλυτα δικό σου.

Φτιάξε μια δυνατή εξάδα!

Η ARENA με συλλεκτικές κάρτες ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ είναι παιχνίδι στρατηγικής. Γι’ αυτό πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην τράπουλα που θα φτιάξεις. Ένας καλός συνδυασμός καρτών είναι ο ακόλουθος: 1 κάρτα από κάθε κατηγορία (χρώμα μπλε, πράσινη, πορτοκαλί, μωβ) και 2 κάρτες Δύναμης.

Οι κάρτες Δύναμης σε κάνουν δυνατότερο!

Όταν επιλέγεις κάρτες για να φτιάξεις την εξάδα, μη ξεχνάς να συμπεριλαμβάνεις στην τράπουλα και κάρτες Δύναμης. Με αυτό τον τρόπο έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις την κάρτα σου πίσω. Αρκεί να σκεφτείς: όταν μια κάρτα Δύναμης πέσει σε περιοχή Μ1 ή Μ2 τη σώζεις χωρίς να χρειαστεί να ξαναρίξεις!

Σώσε τις κάρτες σου!

Να θυμάσαι πάντα πώς υπάρχουν δύο περιπτώσεις για να σώσεις τις κάρτες σου. Η πρώτη περίπτωση είναι να στοχεύεις πάντα στην περιοχή Μυθομαχίες. Η δεύτερη περίπτωση είναι να ρίχνεις την κάρτα σου σε περιοχή ίδιου χρώματος με την κάρτα. Για παράδειγμα, μπλε κάρτα σε μπλε περιοχή ή πράσινη κάρτα σε πράσινη περιοχή. Αν επιλέξεις να παίξεις τη δεύτερη περίπτωση, τότε έχεις ένα επιπλέον ατού: όχι μόνο σώζεις την κάρτα σου αλλά παίρνεις όλες τις κάρτες που βρίσκονται σε περιοχή ίδιου χρώματος με την κάρτα σου!

Πρόσεχε τις αναμετρήσεις ARENA με τους αντιπάλους!

Όταν στοχεύεις σε οποιαδήποτε περιοχή ARENA πρέπει οπωσδήποτε να αναμετρηθείς με κάποιον αντίπαλο. Υπάρχουν φορές που ίσως χρειαστεί να αποφύγεις μια αναμέτρηση για να σώσεις την κάρτα σου. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Παράδειγμα: Έστω ότι έχεις επιλέξει με τους φίλους σου να παίξετε ARENA speed. Αν στην περιοχή ARENA speed 4 υπάρχουν ήδη 3 κάρτες που τις έχει ρίξει ένας μόνο αντίπαλος τότε πρέπει να αποφύγεις να ρίξεις την κάρτα σου σε αυτή την περιοχή. Ο λόγος είναι ο εξής: Θα πρέπει να αναμετρηθείς μαζί του και η πιθανότητα να πάρεις τις κάρτες του είναι μόνο 1 στις 3!