Η μυθολογία παιχνίδι με κάρτες συλλεκτικές: Trading Card Game Μυθομαχίες

Το Trading Card Game Μυθομαχίες είναι ένα αυθεντικό παιχνίδι ικανότητας, πρακτικής, στρατηγικής και τύχης με θεματολογία βασισμένη στη μυθολογία. Εντάσσεται στην πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο κατηγορία των παιχνιδιών φαντασίας με συλλεκτικές κάρτες. Συνδυάζει ψυχαγωγία και γνώση, ποιότητα και μοναδικότητα, γεγονός που κερδίζει από την πρώτη στιγμή παιδιά και γονείς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα παιδιά αποκτούν αυθεντικές γνώσεις για τους χαρακτήρες, τα αντικείμενα και τα θέματα της μυθολογίας που απεικονίζονται στις κάρτες.

  • ελληνική μυθολογία παιχνίδι με κάρτες
  • ελληνική μυθολογία - Μυθομαχίες παιχνίδι με κάρτες
  • ελληνική μυθολογία - Μυθομαχίες παιχνίδι με κάρτες

Οι Μυθομάχοι είναι αγόρια και κορίτσια άνω των 7 ετών

Πολύ σπάνια, παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες καλύπτουν ταυτόχρονα τις ανάγκες και των δύο φύλων. Συνήθως αυτού του είδους τα παιχνίδια αγοροκρατούνται! Με το Trading Card Game ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ αγόρια και κορίτσια μοιράζονται από κοινού ένα παιχνίδι με κάρτες και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα. Επιπλέον, ο εξαιρετικά γνωστικός χαρακτήρας τους, η καινοτομία τους ως προς τον τρόπο παιχνιδιού και η πληθώρα των μυθολογικών θεμάτων, καθιστούν τις ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ ελκυστικές σε γονείς, παιδαγωγούς, άτομα με χόμπι τη συλλογή καρτών, ακόμη και παίκτες παιχνιδιών φαντασίας μεγαλύτερης ηλικίας.

Η πρώτη έκδοση TCG ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ κυκλοφορεί σε booster packs (φακελάκια) των 6 τυχαίων καρτών. Πλούσια συλλογή με 350 θέματα από την ελληνική μυθολογία.

Αέρας – Φωτιά – Νερό – Γη – Δύναμη

Οι κατηγορίες
των συλλεκτικών καρτών
ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ

Οι βασικές κάρτες ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ

Οι βασικές κάρτες του Trading Card Game ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ χωρίζονται σε 4 κατηγορίες: Αέρας, Φωτιά, Γη, Νερό. Κάτω από την εικόνα κάθε κάρτας, υπάρχει ένα κείμενο που αναφέρει την προέλευση, τη δράση και τον εχθρό, όπου υπάρχει, του μυθολογικού χαρακτήρα. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν στους παίκτες με ποιες κάρτες μπορεί να συνδυαστεί μία κάρτα για μεγαλύτερη προστασία και ποιες κάρτες πρέπει να αποφεύγουν για να μην “καούν” και χάσουν στο παιχνίδι!

Στο αριστερό τμήμα της κάρτας και δίπλα στο πλαίσιο του κειμένου υπάρχουν οι μυστικοί πόντοι Άμυνας και Επίθεσης του χαρακτήρα της κάρτας. Στο κάτω μέρος της κάρτας, μέσα σε πλαίσιο και ακριβώς απέναντι από τους κρυφούς πόντους της Ειδικής Ικανότητας, υπάρχουν οι ειδικές οδηγίες παιχνιδιού κάθε κάρτας που πρέπει να ακολουθούν οι παίκτες αν χρησιμοποιούν στο παιχνίδι την Ειδική Ικανότητα του χαρακτήρα της κάρτας.

Οι κάρτες δύναμης ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ

Οι κάρτες δύναμης ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ ξεχωρίζουν από τις βασικές κάρτες του παιχνιδιού στα εξής σημεία: α) έχουν χρώμα μαύρο και β) δεν έχουν πόντους Άμυνας και Επίθεσης αλλά μόνο Ειδικής Ικανότητας.

Ελευθέρωσε τη δύναμη που κρύβεται στις κάρτες σου!

Το Trading Card Game ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ είναι το πρώτο στο είδος του με συλλεκτικές κάρτες που βάζει τους παίκτες σε δράση με την ενεργοποίηση των σημείων δύναμης των καρτών τους! Οι δυνάμεις των καρτών είναι μυστικές κι εμφανίζονται μόνο όταν τις αγγίξεις και τις τρίψεις με τα δάχτυλά σου. Μετά από λίγο, οι δυνάμεις της κάρτας ξανακρύβονται μέχρι που να τις ενεργοποιήσεις πάλι με τα δάχτυλα!

Κανόνες παιχνιδιού

TCG ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ

Για να παίξεις Trading Card Game ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ χρειάζεσαι κάρτες ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ, την επιφάνεια παιχνιδιού και τουλάχιστον έναν αντίπαλο με τις δικές του κάρτες και τη δική του επιφάνεια παιχνιδιού ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αφαιρέσεις από τον αντίπαλο όλες τις κάρτες του στέλνοντάς τες στη θέση Άδης στην επιφάνεια παιχνιδιού του ή να τον φτάσεις σε τέτοιο σημείο ώστε να μην έχει να τραβήξει καμιά κάρτα από τη θέση Ήρα. Και στις δύο περιπτώσεις είσαι νικητής.

Βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζεις για να παίξεις TCG ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ:

  • Η τράπουλα του παιχνιδιού πρέπει πάντα να περιέχει 60 κάρτες.
  • Να περιλαμβάνει κάρτες του Επάνω Κόσμου και του Κάτω Κόσμου και από τις τέσσερις κατηγορίες, δηλαδή του Αέρα, της Φωτιάς, της Γης και του Νερού. Το ελάχιστο όριο σε κάρτες για την κάθε κατηγορία είναι 12. Ωστόσο, μπορείς να παίξεις με όσες κάρτες θέλεις ανά κατηγορία. χωρίς όμως να ξεπερνάς τις 60 κάρτες σε σύνολο.
  • Εκτός από την τράπουλα των 60 καρτών, στο παιχνίδι μπορείς να χρησιμοποιείς 12 επιπλέον κάρτες σε ξεχωριστή τράπουλα, γνωστή σαν τράπουλα Δύναμης τις οποίες τοποθετείς στη θέση Δίας. ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ, όμως, μπορείς να παίξεις και χωρίς αυτές τις κάρτες. Εσύ επιλέγεις!
  • Η τράπουλά σου επιτρέπεται να περιέχει την ίδια κάρτα μέχρι και 5 φορές. Έτσι, θα μπορείς να παίξεις με την ίδια κάρτα 5 φορές αλλά με διαφορετικές δυνάμεις! Γιατί μη ξεχνάς ότι οι ίδιες κάρτες ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ έχουν διαφορετικά ζευγάρια Άμυνας και Επίθεσης!

Οι Μυθομάχοι κάνουν έξυπνες κινήσεις

Κίνηση πρώτη: Ανταλλάσσουν με τους φίλους τους τις κάρτες που έχουν διπλές!

Κίνηση δεύτερη: Φτιάχνουν δυνατή τράπουλα από κάρτες που έχουν μεγάλες δυνάμεις. Κάθε κάρτα ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς Άμυνας και Επίθεσης!

Κίνηση τρίτη: Παίζουν τις κάρτες στα δάχτυλα! Ξέρουν ότι οι κάρτες ενεργοποιούνται με τη θερμότητα. Τις αγγίζουν λοιπόν με τα δάχτυλα, που πρέπει να είναι ζεστά, τρίβουν επάνω στους μαύρους κύκλους και οι δυνάμεις αποκαλύπτονται με μιας μπροστά τους!

Κίνηση τέταρτη: Ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού! Διαβάζουν προσεκτικά τις οδηγίες που υπάρχουν στην επιφάνεια του παιχνιδιού, τις ακολουθούν βήμα προς βήμα και παίζουν συναρπαστικές ΜΥΘΟΜΑΧΙΕΣ με τους φίλους ή με τους γονείς τους!

Οι Μυθομάχοι ξέρουν μυστικά και πάντα κερδίζουν!

Οι πολυμήχανοι Μυθομάχοι βρίσκουν πάντα έξυπνους τρόπους για να κερδίζουν. Κι αυτό το οφείλουν στα μυστικά επιτυχίας που ξέρουν.

Μυστικό πρώτο: Είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ η μαγεία της παρέας και η συμμετοχή σε μυθικές περιπέτειες με φίλους που έχουν πάντα δίπλα τους.

Μυστικό δεύτερο: Το παιχνίδι είναι ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ όταν συνδυάζει γνώση με ψυχαγωγία.